GRATIS
INTRODUCTIELES

SCHRIJF U
SNEL IN!
Lees meer

Over ons

Onze rijschool is opgericht in 1996 in Twello. In de jaren daarna zijn wij uitgegroeid tot een van de vaste rijscholen in de regio.

In 2002 is de rijschool naar Terwolde verhuisd. Sindsdien geeft de rijschool steeds meer les in de dorpen rondom Apeldoorn en Deventer.

Wij streven ernaar om kwalitatieve rijlessen aan te bieden voor scherpe prijzen. Wij bieden individuele lessen aan maar ook voordelige pakketten.

Kwaliteit:

De instructeur is gecertificeerd en wordt continu bijgeschoold. Hierdoor zal de instructeur je leren veilig en verantwoord deel te nemen aan het verkeer. Met zijn jarenlange ervaring zorgt hij er niet alleen voor dat je zal slagen, maar dat je ook na het behalen van je rijbewijs bewust bent van bijzondere verkeerssituaties en mogelijke gevaren.

Om het leren zo aangenaam mogelijk te houden krijg je les in een comfortabele nieuwe Volkswagen Golf. Zo wordt het leren ook nog eens een stuk leuker.

Prijzen:

Ons doel is om zoveel mogelijk kwaliteit en service te verlenen tegen scherpe prijzen. Dit houdt in dat geen een les bij ons is weggegooid en jij nooit te veel betaalt voor jouw opleiding. Met onze rijlessen zal ook jij in staat zijn om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen.

Bij ons kunt u een gratis introductie les nemen waarin je de instructeur en de rijschool leert kennen. Daarna kunt u individuele rijlessen nemen of een voordelige pakket.

Wij gaan tot het uiterste!

Bij ons sta jij centraal. In overleg halen wij jou op waar jij wilt en zetten wij jou ook af waar jij wilt. Wij geven les wanneer het jou uitkomt. ’s Ochtends, ’s avonds, en zelfs zaterdag en zondag.

Theorie
fixed-col-3-img1

Om je rijbewijs te halen moet je eerst slagen voor je theorie-examen, en daarna mag je...

LEES MEER
Praktijkexamen
fixed-col-3-img1

Je hebt je theorie-examen gehaald en bent goed bezig met de rijlessen, oftewel: er is...

LEES MEER
2toDrive
fixed-col-3-img1

Nog geen 18 jaar maar je wil wel al beginnen met rijlessen? Goed nieuws! Door 2toDrive kun...

LEES MEER

WELK LESPAKKET PAST HET BESTE BIJ JOU?

Bij Rijschool Rayman hebben we verschillende pakketten. Al onze pakketten zijn incl. praktijkexamen.

Bekijk de pakketten BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
logo-ico